Apartment Design, Mosta, Malta.

Apart from the kitchen which was already chosen, I was asked to create a neutral and serene space while tackling some tight spaces. In the open plan area we defined spaces with soffits, mirrors and wall treatments. A neutral colour palette with an option of a deep red feature wall at the client’s request. For the guest bedroom the most important feature is the all mirrored wardrobe which gives the illusion of doubling the size of what is quite a small room, and the light wood furniture contrasting with a dark wood floor. With the Main bedroom being larger, we opted for dark furniture and floor to make the room feel warmer. The exterior design incorporates canopies with timber structures, decking and timber wall cladding. The front area is a dining/bar & BBQ outdoor kitchenette, followed by corner seating in the mid section of the terrace and a jacuzzi area towards the back of the plan.

Andrea Original (2)Andrea Original (3)Andrea Original (6)Andrea Original (4)Andrea Original (5)      Andrea Original (7) Andrea Original (8) Andrea Original (9)Andrea Original (1)   3 copy 4 copy 5 copy 5 night 6 night  8 79 copy1 copy2 copy 10 copy

Leave A Comment